Rust, ruimte en natuur om je heen. Het huis ligt in de Thiérache, een prachtig deel van de Franse Ardennen.  Het gevarieerde landschap biedt veel wandel- en recreatiemogelijkheden.

Op een kwartier rijden ligt de Belgisch-Franse grens, de steden Charleville-Mézières en Hirson liggen op een half uur met de auto, Reims op een uur, en Nederland op ruim 3 uur (Utrecht 300 km)

Het is een huis met veel gebruiksmogelijkheden en heeft overal natuurlijk licht dankzij ramen door het hele huis en openslaande deuren aan de zuidkant. Het dak heeft rondom Velux ramen en in de hal geeft een glazen schuifpui toegang tot de tuin. De centrale hal is nu ingericht als een overdekte binnenplaats, met veel planten en een vijver (verwijderbaar) in het midden.

Het huis kan door meerdere mensen bewoond worden, maar biedt ook mogelijkheden voor workshops, theater, thuiswerkers en dergelijke.

Het huis geeft uitzicht over eigen terrein met vijvers, een weiland en bosschages naar een heuvel met weilanden. Dus er is altijd natuur om je heen met veel vogels, koeien op afstand en af en toe een vos of ree in beeld.